Kunst i byudvikling

Hvordan, og for hvem skaber kunst i byudvikling værdi? Det sætter Realdania By & Byg Klubben fokus på ved et erhvervsarrangement i byudviklingsprojektet Kanalbyen i Fredericia fredag den 5. april kl. 13.30-16.00. Her kan du få inspiration til, hvordan kunsten kan integreres, når man udvikler bymiljøer og byggerier. I selskab med repræsentanter fra Statens Kunstfond, Holstebro Kommune, Kanalbyen og Realdania By & Byg besøger vi Kanalbyen til en eftermiddag med rundvisning og oplæg. Kom med, og bliv klogere på:  

- Hvorfor skal man inddrage kunst i byudvikling?
- Hvordan kan kunst bruges strategisk i udviklingen af et sted?
Hvilken værdi skaber kunst i Kanalbyen, og hvordan er kunst inddraget her?

Realdania By & Byg lancerer ved arrangementet publikationen "Kunst i byudvikling". Alle deltagere modtager et eksemplar af publikationen.

SÅDAN KOMMER DU MED:
Køb billet til arrangementet nedenfor, eller benyt vores INTRO-TILBUD: Tegn et erhvervsmedlemskab af Realdania By & Byg Klubben og få 2 gratis billetter til arrangementet.

Køb billet til erhvervsarrangementet

>> Køb billet

"Kunst i byudvikling - hvorfor det?" - indlæg og rundvisning
Fredag den 5. april, kl. 13.30-16.00
Kanalbyen, Fredericia (Vendersgade 74, stuen th. - kantinen i Port House)
Pris per deltager: kr. 520,- ex moms per deltager.  

Program

Kl. 13.30-13.40 Velkomst: Adm. direktør Peter Cederfeld byder velkommen. Hvorfor ønsker Realdania By & Byg at inddrage kunst i byudvikling? Intro til den nye publikation ”Kunst i byudvikling” og erfaringerne med kunst i byudvikling.

Kl. 13.40-14.10 Hvorfor inddrage kunst i byudviklingen? Søren Taaning, udvalgsformand i Statens Kunstfond, fortæller bl.a. om:
• Hvordan er kunst blevet anvendt gennem tiden i forskellig skala? Kunst i hele bydele, kunst i byrum og kunst i bygninger
• Hvad gør den ved mennesker?
• Hvilken motivation og drivkraft kan der ligge bag det at aktivere kunst i nye byrum og bydele og hvordan den kan engagere borgere og aktører?
• Hvordan kan kunst indarbejdes som en del af udviklingsplanen?

Kl. 14.10-14.40 Hvordan kan kunst bruges strategisk i udviklingen af et sted? Case: Holstebro Kommune
Helle Sigh, kulturkonsulent i Holstebro Kommune, fortæller om kommunens arbejde og erfaringer med at arbejde med kunst i bybilledet: fortid, nutid og fremtid ud fra konkrete eksempler. Hun fortæller bl.a. om kommunens nyeste og ambitiøse projekt med at integrere kunst fra starten i et helt nybygget hus – nemlig Center for Sundhed, som åbnede i efteråret 2018

Kl. 14.40-15.10 Hvordan kan kunst inddrages i byudviklingen, og hvilken værdi skaber det for byggeriet og byudviklingen? Case: Kanalbyen
Tim Halvorsen, projektdirektør i Kanalbyen, fortæller om, hvordan Kanalbyen arbejder strategisk med at integrere kunst i byudviklingen. I Kanalbyen er kunst en integreret del af bydelens udviklingsplan og dermed indtænkt i byudviklingen fra start. I dag arbejder Kanalbyen med at indarbejde kunst i de enkelte boligbyggerier sammen med de private bygherrer, der opfører dem.

15.10-16.00 Rundvisning i Kanalbyen: Louise Bjerre, chefkonsulent i Kanalbyen, viser rundt i Kanalbyen og fortæller undervejs om nogle af de konkrete kunstprojekter i bydelen, og hvordan disse er finansieret.

Vi byder undervejs på en forfriskning.

Eller benyt jer af vores INTRO-TILBUD

 

INTRO TILBUD: Tegn et erhvervsmedlemskab ved at udfylde formularen nedenfor. Herefter modtager du på e-mail 2 gratis billetter (værdi 1.040 kr.) til arrangementet "Kunst i byudvikling - hvorfor det?". 

Et års medlemskab koster kr. 1.000 ex moms (1.250,- inkl. moms.) 

Ønsker I at betale via faktura eller EAN, så send en mail til lvj@realdaniabyogbyg.dk

Erhvervsmedlemskabet kan tegnes af virksomheder, kommuner eller organisationer.

Vælg et klubmedlemskab

Arkitekturhæfte i velkomstgave

Rabatkode

Din pris inkl. moms

Læg i kurv

Om Realdania By & Byg Klubbens erhvervstilbud

15 års erfaringer fra mere end et halvt hundrede bygge- og restaureringsprojekter, og et ønske om at omsætte opsamlet viden og erfaringer fra papir til praksis til glæde for fagfolk i det byggede miljø. Det er baggrunden for Realdania By & Byg Klubbens erhvervsarrangementer. Kom med, når vi åbner døre over hele landet til arkitektur- og byggeoplevelser, der giver indsigt. Du ser projekterne, hører om mellemregningerne og kommer tæt på de konkrete løsninger

Yderligere information: Kontakt projektleder, kommunikation, Lise Vølund Jacobsen på tlf. 22 24 07 74.

Medlemsfordele

Alle kan deltage i Realdania By & Byg Klubbens erhvervsarrangementer. Pris for deltagelse: 
Erhvervsmedlemmer:  kr. 160,- ex moms (kr. 200,- inkl. moms). 
Ikke-medlemmer:        kr. 520,- ex moms (kr. 650,- inkl. moms).

Tegn et erhvervsmedlemskab - og få adgang til en række fordele:

Køb billetter til særlig klubpris 
Som erhvervsmedlem kan jeres virksomhed købe billetter erhvervsarrangementerne særpris (kr. 160,- ex moms). I kan købe op til 10 billetter til den særlige klubpris.

Bliv fagligt opdateret - og oplev innovative løsninger og unikt byggeri
Deltag i 6-8 årlige erhvervsarrangementer og få inspiration til fx brug af nye byggematerialer, innovative løsninger og nye metoder. Oplev spændende byggeprojekter og se, hvad der virker i praksis. Besøg færdige projekter og få specialisternes erfaringer og gode råd. Der er tid til dialog og spørgsmål. 

Udbyg jeres netværk
Ved hvert møde får I mulighed for at netværke med fagfolk på tværs i branchen.

Adgang til klubarrangementer for privatmedlemmer. 
Deltag også nogle af de mange klubarrangementer til privatmedlemmer. Som erhvervsmedlem kan man købe op til 10 billetter til klubpris til hvert arrangement. Se en oversigt over de unikke kulturoplevelser.

1 ÅRS ERHVERVSMEDLEMSKAB: Kr. 1.000,- ex moms (1.250,- inkl. moms)

FAQ om erhvervsmedlemskab

Hvem kan blive erhvervsmedlem?
Alle private og offentlige virksomheder.

Kan vi få tilsendt en faktura i stedet for at betale med kreditkort?
Ja, ring til os på tlf. 70 11 06 06 eller skriv til klub@realdaniabyogbyg.dk, hvis I ønsker at få tilsendt en faktura.

Er det muligt at betale via EAN nummer?
Ja - kontakt os på tlf. 70 11 06 06 eller klub@realdaniabyogbyg.dk, hvis I ønsker at betale via EAN.

Hvorfor koster det noget af deltage?
Prisen for medlemskabet og arrangementerne er med at dække vores omkostninger ifm. afholdelse af arrangementerne. 

Hvem kan deltage i erhvervsarrangementerne?
Alle interesserede kan deltage i erhvervsarrangementerne. Man kan vælge enten at købe billet til det enkelte arrangement eller tegne et erhvervsmedlemskab og herigennem opnå rabat på billetprisen.

Er erhvervsmedlemskabet personligt?
Nej, det er virksomheden, som melder sig ind. Dermed kan det godt være forskellige personer i virksomheden, som benytter medlemskabet fra gang til gang. 

Andre spørgsmål?
Ring til os på tlf. 70 11 06 06.

Tilmeld dig Realdania By & Bygs nyhedsbrev

Vil du gerne modtage nyt fra Realdania By & Byg og holde dig orienteret om bl.a. vores erhvervsarrangementer og nye projekter? Få Realdania By & Bygs gratis nyhedsbrev, som udkommer 1-3 gange om måneden. 

Ja, tak. Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet

Om Realdania By & Byg Klubben

Realdania By & Byg Klubben følger Realdania By & Bygs arbejde med historiske huse, eksperimenterende byggeri og byudvikling over hele landet. Selskabets projekter og virke formidles gennem klubbens arrangementer og tilbud til private og fagfolk. Som medlem kan man følge projekterne på tæt hold og få adgang til byudviklingsprojekter og enestående arkitektur og huse, der normalt ikke er åbne for offentligheden. 

Læs mere om Realdania By & Byg Klubben

Om Realdania By & Byg

Realdania By og Byg er et datterselskab af foreningen Realdania. Vi fører Realdanias mission og strategier om livskvalitet i det byggede miljø ud i livet gennem ejerskab af bygninger og arealer til byudvikling. Realdania By & Byg har siden 2003 restaureret 50 historiske huse i Danmark - og enkelte i Grønland, udviklet 15 projekter med eksperimenterende byggeri og 5 store projekter inden for by- og arealudvikling. 

Læs mere om Realdania By & Byg her